​Ekspert i nybyg og renovering af sommerhuse

​Mere end 40 års erfaring

Ingen opgaver er for store eller for små

​Kendt for kvalitet og konkurrencedygtige priser

Udskiftning af vinduer tilbydes professionelt

Trænger dine vinduer eller døre til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Uanset hvad er du kommet til det helt rigtige sted, hvis du bor i Marielyst eller et andet sted på Falster.

Hos Torben Vinder Tømrer- & Snedkermester i Nykøbing Falster tilbyder vi nemlig både renovering og udskiftning af vinduer til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vores tømrer og snedker kan bl.a. hjælpe dig med: 

Vores arbejdsområder inden for arbejdet med vinduer

Ved renovering bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

Vi tilbyder blandt andet at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år. Vi monterer nye vinduer, der passer ind i husets stil.

Samarbejde med Danmarks førende producenter

​Vi samarbejder med Danmarks førende producenter og kan tilbyde levering og udskiftning af vinduer med færdige elementer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer der er tale om, hvilken størrelse de skal have, og hvordan ruden skal se ud.

Ønsker du en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 33 15 61 eller e-mail torben1957@hotmail.com for et uforpligtende tilbud. Vi står også gerne klar med gode råd og vejledning.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt