​Ekspert i nybyg og renovering af sommerhuse

​Mere end 40 års erfaring

Ingen opgaver er for store eller for små

​Kendt for kvalitet og konkurrencedygtige priser

Ombygning af hus står vi gerne for

Skal du i gang med en renovering af hus? Så kan du med fordel kontakte Tømrer- & Snedkermester Torben Vinder for professionel hjælp. Vi har mere end 40 års erfaring på området, så du kan trygt lade os stå for ombygning af hus hos dig. Vi servicerer primært kunder i og omkring Nykøbing Falster og Marielyst på Falster, men kommer også gerne hos kunder uden for disse områder.

Igennem vores arbejde som både snedker og tømrer, har vi ombygget utallige huse og lejligheder. Terrasser er ombygget, tage er hævet eller sænket, og garager er inddraget til beboelse. Vi kan med andre ord løse enhver opgave inden for faget, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ønsker en kompetent og professionel samarbejdspartner igennem hele byggeprocessen f.eks. i forbindelse med ombygning af hus. ​

Vores tømrer og snedker kan også hjælpe med:

Mulighederne inden for tilbygning og ombygning er mange, og hos os er det nærmest kun din fantasi, som sætter grænser for, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med ombygning af hus.

Vi prioriterer gode byggematerialer og en gennemtænkt byggeproces, som sparer dig for unødige bekymringer. 

Du kan med andre ord være sikker på et godt samarbejde, hvis du vælger os. Vores priser er konkurrencedygtige uanset opgaven.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Hvis du går med byggetanker i hovedet, så ring til os, og lad os høre dine ideer. Vi er altid klar til at høre mere, og udarbejde en mere konkret pris på ombygning af hus til dig.

Du kan kontakte os på telefon: 20 33 15 61 eller skrive til vores e-mail: torben1957@hotmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt