​Ekspert i nybyg og renovering af sommerhuse

​Mere end 40 års erfaring

Ingen opgaver er for store eller for små

​Kendt for kvalitet og konkurrencedygtige priser

Drømmer du om et nyt sommerhus?

Drømmer du om et helt nyt sommerhus, kan Torben Vinder Tømrer- & Snedkermester udføre opgaven for dig til en konkurrencedygtig pris. Vi har erfaring med både små og store opgaver for kunder i bl.a. Marielyst og Nykøbing Falster samt hele Falster og omegn.

Vi bygger gerne et nøglefærdigt sommerhus

Vi tilbyder at bygge et 100 % nøglefærdigt sommerhus, som er helt klart til at flytte ind i. Derudover kan vi også hjælpe med:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Legehuse
  • Fritidshuse
  • Erhvervsejendomme
  • Carporte og garager
  • Enkelt- og flerplanshuse

Vi samarbejder med andre håndværkere og leverandører

Vi samarbejder med en lang række leverandører og håndværkere, og vi kan forestå opførslen af mange forskellige typer bygninger.

Vores samarbejde inkluderer elektrikere, VVS’ere og andre specialister, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau.

Derudover har de alle et højt fagligt niveau, får tingene gjort færdige til tiden og yder efterfølgende den fornødne service – både når det kommer til et nøglefærdigt sommerhus eller et nyt sommerhus, hvor du selv har været med.

Går du med planer om at bygge et helt nyt sommerhus, parcelhus, erhvervsejendom eller lignende, så byd os indenfor som sparringspartner og få et flot resultat.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Vi er særligt specialiserede i at bygge sommerhus – f.eks. et nøglefærdigt sommerhus i Marielyst, og vi kan bygge sommerhuse til attraktive priser. Den endelig pris afhænger dog af flere forskellige faktorer, herunder størrelsen på sommerhuset, valg af køkken, badeværelse og gulv samt øvrigt materialevalg og valg af tag.

Vi står altid klar med uforpligtende tilbud til dig, så kontakt os allerede i dag på telefon 20 33 15 61 eller e-mail torben1957@hotmail.com. Så tager vi gerne en indledende dialog om dit sommerhusbyggeri.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt