Nyt sommerhus og andre former for nybyg

Drømmer du om et helt nyt sommerhus, eller skal du have opført en ny bygning, kan Torben Vinder Tømrer- & Snedkermester udføre opgaven for dig til konkurrencedygtige priser. 

Vi har erfaring med store såvel som små opgaver for kunder i Marielyst, Nykøbing Falster og omegn:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Legehuse
  • ​Fritidshuse
  • Erhvervsejendomme
  • Carporte og garager
  • Enkelt- og flerplanshuse

Vi samarbejder med andre håndværkere og leverandører

Vi samarbejder med en lang række leverandører og håndværkere, og vi kan forestå opførslen af mange forskellige typer bygninger. Vores samarbejde inkluderer elektrikere, vvs’ere og andre specialister, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau.

Ligesom Torben Vinder Tømrer- & Snedkermester har de alle et højt fagligt niveau, får tingene gjort færdige til tiden og yder efterfølgende den fornødne service.

Går du med planer om at bygge et nyt sommerhus eller parcelhus, erhvervsejendom eller lignende, så byd Torben Vinder Tømrer- & Snedkermester indenfor som sparringspartner og få et rigtig flot resultat.

Derudover kan vores tømrer og snedker også hjælpe med.:

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Vi er særligt specialiserede i at bygge nyt sommerhus i eksempelvis Marielyst, og vi kan bygge sommerhus til en attraktiv pris. Den endelige pris afhænger dog af flere forskellige faktorer, herunder størrelsen på sommerhuset, valg af køkken, badeværelse og gulv, øvrigt materialevalg, hvilken slags tag der skal på og meget mere.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 20 33 15 61 eller e-mail torben1957@hotmail.com for en indledende dialog.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt