​Ekspert i nybyg og renovering af sommerhuse

​Mere end 40 års erfaring

Ingen opgaver er for store eller for små

​Kendt for kvalitet og konkurrencedygtige priser

Montering af døre udført på professionel vis

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skiftet ud? Så hjælper vi dig gerne med at løse opgaven lige her hos Tømrer- & Snedkermester Torben Vinder. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring på området. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Nykøbing Falster, Marielyst og Falster.

Vi foretager montering af døre til konkurrencedygtige priser, så du kan med fordel kontakte os, hvis du trænger til en udskiftning af døre. Vi har erfaring med mange forskellige typer af døre, og derfor er vi i stand til at varetage enhver opgave på området.

Vores tømrer og snedker udfører bl.a. disse opgaver:

Vi udfører montering af døre lige efter dine ønsker

Hvad enten dine indvendige eller udvendige døre trænger til en udskiftning, så er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. 

Vi garanterer løsninger af høj kvalitet, som kan holde i mange år i fremtiden. Derudover kan du være sikker på, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi rydder op efter os selv, når opgaven er færdig.​ 

Vi har mange års erfaring at trække på, så vi er i stand til at tilbyde professionel og kompetent rådgivning, hvis du har brug for dette. Vi kan eksempelvis vejlede om fordele og ulemper ved diverse materialer. 

Vi samarbejder desuden med nogle af Danmarks førende producenter inden for både døre og vinduer, hvilket gør os i stand til at tilbyde levering og montering af døre med færdige elementer.

Kontakt os for at aftale nærmere

Hvis vi skal udskifte dine døre hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at aftale nærmere. Vi står klar med professionel hjælp, og løser opgaven lige efter dine ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 33 15 61 eller på e-mail: torben1957@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt