​Ekspert i nybyg og renovering af sommerhuse

​Mere end 40 års erfaring

Ingen opgaver er for store eller for små

​Kendt for kvalitet og konkurrencedygtige priser

Montering og udskiftning af døre på professionel vis

Trænger dine døre eller vinduer til at blive skiftet ud? Så hjælper vi dig gerne med at løse opgaven lige her hos Tømrer- & Snedkermester Torben Vinder. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for udskiftning og montering af døre. Vi står til rådighed hos kunder på Falster i og omkring Nykøbing Falster, Marielyst og omegn.

Vi foretager udskiftning af døre til konkurrencedygtige priser, så du kan med fordel kontakte os, hvis vi skal stå for monteringen. Vi har erfaring med mange forskellige typer af døre, og derfor er vi i stand til at varetage enhver opgave på området.

Vores tømrer og snedker udfører bl.a. disse opgaver:

Udskiftning af døre lige efter dine ønsker

Hvad enten din udvendige dør trænger til en kærlig hånd, eller vi skal hjælpe med udskiftning af indvendige døre, så er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. 

Vi garanterer løsninger af høj kvalitet, som kan holde i mange år i fremtiden. Derudover kan du være sikker på, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi rydder op efter os selv, når opgaven er færdig.

Vi har mange års erfaring at trække på inden for montering af døre, så vi er i stand til at tilbyde professionel og kompetent rådgivning, hvis du har brug for dette. Vi kan eksempelvis vejlede om fordele og ulemper ved diverse materialer.

Vi samarbejder desuden med nogle af Danmarks førende producenter inden for både døre og vinduer, hvilket gør os i stand til at tilbyde levering og udskiftning af døre med færdige elementer.

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning og montering af døre

Er det tid til nye døre? Hvis vi skal stå for udskiftning og montering af døre hos dig, så kontakt os gerne med det samme for at aftale nærmere. Vi står klar med professionel hjælp, og løser opgaven lige efter dine ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 33 15 61 eller på e-mail: 

torben1957@hotmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt