​Ekspert i nybyg og renovering af sommerhuse

​Mere end 40 års erfaring

Ingen opgaver er for store eller for små

​Kendt for kvalitet og konkurrencedygtige priser

​Carport eller garage til en eller flere biler

Mangler du en carport til bilen? Så lad os bygge den for dig. Hos Torben Vinder Tømrer- & Snedkermester har vi arbejdet med træ i mere end 40 år, og i dag er vi kendt for den gode kvalitet samt vores konkurrencedygtige priser. 

Vi bygger alle former for carporte og garager af træ for både private og erhverv på Falster, blandt andet i Nykøbing Falster, Marielyst og omegn.

Beskyt bilen mod alt fra støv og snavs til fugt og sollys

En carport er praktisk, når det regner og sner. Du kan gå ind og ud af bilen, ligesom du kan tømme bagagerummet, uden at blive våd. Dertil kommer, at bilen bliver bedre beskyttet mod både støv, snavs, fugt og sollys. En ekstra bonus er, at du slipper for at skrabe vinduerne for is og sne.

Vi bygger alle slags carporte og garager, og vi kan også lave en dobbelt, så der bliver bedre plads eller plads til flere biler. Du kan tilmed vælge mellem mange træsorter og konstruktioner, fra en enkel og billig løsning til en langt mere raffineret og unik løsning. Ingen opgaver er for små eller store for os.

​​

​​

​Hvad koster en carport?

​Prisen for opsætning af carport afhænger af det ønskede materiale og den nødvendige mængde træ. Dertil kommer fundamentet, hvor man ofte vælger et punktfundament. Det skal laves på en fast bund, og derfor skal det længere ned, hvis jorden består af muldjord. 

Vi giver naturligvis råd og vejledning, herunder om bygningsreglement og eventuel byggetilladelse.

Få et tilbud på en overdækket parkeringsplads

​Kontakt os for at få mere at vide. Vi kommer gerne ud til en snak, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god pris på en ny carport eller garage. 

Du kan ringe til os på telefon 20 33 15 61 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail torben1957@hotmail.com.

Få et GRATIS tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt